Wij nodigen u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. Op dit internetportaal van Apotheek Vredenburchweg krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier.

Wat kunt u op dit portaal allemaal doen?
– Uw eigen medicatiehistorie inzien;
– Uw herhaalmedicatie aanvragen;
– Uw medicijnpaspoort downloaden;
– betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?
Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij Apotheek Vredenburchweg kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig.

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?
Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de apotheek. Wanneer u als patiënt bent aangemeld op het portaal van Mijngezondheid.net ontvangt u, van uw zorgverlener, hierover een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op MijnGezondheid.net inlogt zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld.    

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over MijnGezondheid.net op onderstaande link:

https://www.pharmapartners.nl/resources/uploads/2021/05/Wachtkamervideo-met-ondertiteling-1.mp4